MAR DE ESPERANZA | Experimentar amb el mar per aprendrer i emocionar-se

El projecte Mar d’Esperança vol apropar el mar i els seus valors als nens i nenes amb malalties cròniques o greus que es troben hospitalitzats en els diferents centres hospitalaris catalans.

Alhora, volem conscienciar als nens i nenes sans i a les seves escoles de la realitat del món en el què viuen i fer que siguin capaços de conviure i treballar amb nens i nenes que, per la seva salut, no puguin apropar-se al mar.

En resum, volem fer del mar un espai d’unió per a l’aprenentatge i l’afinitat social.

Mar d’Esperança vol ser una finestra oberta al mar en aquests hospitals per fer gaudir a aquests nens d’allò que en aquest moment tan delicat de la seva vida tenen tan lluny, al mateix temps que omplir-los de vida. Volem que els nens puguin tocar el mar i puguin sentir-lo. De la mateixa manera, volem implicar als nens perquè aprenguin del mar i tinguin cura d’ell, i volem implicar en aquesta tasca als nens i nenes d’escoles alienes a l’hospital.

Hospital, escola i mar han de ser una unitat d’aprenentatge i unió per als més petits, que els faci conscients de la realitat en la què viuen i els hi permeti al mateix temps viure una experiència nova i plena de vida.

Change in Theme Options or on the cause edit page
Change in Theme Options or on the cause edit page
Change this in Theme Options
Change this in Theme Options