MAR D’ESPERANÇA

El projecte Mar d’Esperança vol apropar el mar i els seus valors als nens i nenes amb malalties cròniques o greus que es troben hospitalitzats en els diferents centres hospitalaris catalans.

Alhora, volem conscienciar als nens i nenes sans i a les seves escoles de la realitat del món en el que vivim i que siguin capaços de conviure i treballar amb nens i nenes que, per la seva salut, no poden apropar-se al mar.

En resum, volem fer del mar un espai d’unió per l’aprenentatge i l’afinitat social.

Mar d’Esperança vol ser una finestra oberta al mar en aquests hospitals per fer gaudir a aquests nens d’allò que en aquest moment tan delicat de la seva vida tenen tan lluny, al mateix temps que emplenar-los de vida. Volem que els nens puguin tocar el mar i puguin sentir-lo. De la mateixa manera, volem implicar als nens perquè aprenguin del mar i el cuidin i volem implicar en aquesta tasca als nens i nenes d’escoles aliens a l’hospital.

Hospital, escola i mar han de ser una unitat d’aprenentatge i unió per als més petits, que els faci conscients de la realitat en la que viuen i els permeti alhora viure una experiència nova i plena de vida.

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options